top of page

Velkommen til FREDSIF-Spring

FREDSIF-spring er et rigtig hyggehold inden for gymnastik, med et centralt fokus på spring. ​

Holdet er ledet af Lærke og Camilla som begge er uddannede inden for springsikkerhed og har en erfaring inden for både undervisning af gymnaster, efterskoleelever, samt besidder gode færdigheder i spring og rytmisk gymnastik, som de med glæde deler ud af. 

 

Vi lægger stor vægt på at alle kan komme og springe med, uanset niveau. Man skal altså ikke besidde nogle særlige evner eller færdigheder for at være med. Vores ambitioner er at alle skal have lysten og viljen til at udfordre sig selv og samtidig få et pusterum med andre studerende. 

Er du idrætsstuderende og skal du til eksamen så kom og vær med fra start. Vi har haft rigtig god succes med idrætsstuderende der er gået fra at være helt nye og grønne til spring, til at kunne stå alt fra salto til flikflak til dobbelt rotationer. Vi giver også mulighed for at øve din modtagning i trygge og sikrer rammer.

Springgymnastikholdet forgår hver onsdag fra kl. 19-21 i hallen på Nyelandsvej. Skulle der forkomme aflysninger, bliver dette sendt ud på vores gruppe på facebook - FredSIF springgymnastik. 

 

Vi glæder os rigtig meget til at se dig, og gør dig selv den chance at møde op, selvom du måske ikke kender nogle og det hele er nyt for dig. Vi får dig med allerede fra starten af opvarmningen.

 

 

De bedste hilsner Lærke og Camilla

  • Facebook - Black Circle
Holdleder

Caroline

Holdleder

Thea

bottom of page