top of page

Ofte stillede spørgsmål mht. Fredsif

Hvordan fungerer FredSIF?

 

I FredSIF er der ingen formel tilmelding til dine hold. Alle idrætsinteresserede møder op til den idrætsgren, som de finder spændende og interessant. Samtlige af vores medlemmer møder op til træningerne med åbne og motiverede sind, og i fællesskab skaber vi rammerne for nogle spændende, udfordrende og sjove træninger.

Alle vores holdledere er frivillige, og de træner udelukkende dig og dine makkere af ren lyst og passion for den enkelte idrætsgren.

 

Prøvetræning

 

Står du i tvivlen om, hvorvidt FredSIF er det rette sted for dig, må du endelig ikke tøve. I FredSIF har ALLE ret til en prøvetræning på et af vores hold. På den måde kan du se, at det ikke er et farligt sted med kloner af Arnold Schwarzenegger, men derimod en forening fyldt med forskellige studerende, der alle nyder idræt i fællesskab med andre.

 

Den største misforståelse i FredSIF

 

Du skal ikke være mere hakket end hakkefars for at være en del af FredSIF. Alt træningen i vores idrætsforening er med udgangspunkt i egne ambitioner. Dette emne er det mest forvirrende element i foreningen. Vores medlemmer møder op for at dyrke motion i et foreningsliv, hvor der er plads til alle kroppe og sjæle. Samtlige medlemmer i foreningen møder altid op med et smil på læben og et skud vand til den tørstige hals. Der er plads til ALLE i FredSIF. Ingen skuler slemt til dig, hvis du ikke lige helt rammer målet første gang, eller hvis du sveder lidt på det blå gulv. Det bliver alt sammen taget i mod med kyshånd.

Hvordan foregår sæsonen?

 

I FredSIF gælder tilmelding pr. sæson. Dette betyder, at sæsonen for hold går fra ca. midt august/start september til slut april. Fitnessrummet kan benyttes fra august til august. Dette betyder så også, at melder du dig f. eks. ind i FredSIF i marts 2017, så gælder din betalte sæson for hold indtil slut april, og din sæson for fitness gælder indtil slut august.

 

Så det store spørgsmål er jo nu... Skal du ikke bare smide de 250 kroner efter en sæson FredSIF, eller vil du hellere bruge dem på 25 Cult Shakere, når de endelig er på bud i Fakta…

 

Det er vist ikke et svært valg. Som eksternt medlem (Ikke studerende på Københavns Professionshøjskole) står du i lidt det samme dilemma… Skal du betale 550 kroner for én hel sæson inkl. fitness, eller skal du have 11 styks fransk osteplatte fra Irma. FredSIF vinder den kamp makker. 

bottom of page