top of page

Volleyball

”Vi hører god musik og hygger os med vennerne til volleyball”, sådan ville de fleste studerende måske beskrive en typisk træning..

En typisk volleytræning vil være opdelt i tre dele: Opvarmning (leg + opvarmning af slag), teknisk fokus og derefter spil.

 

 

Instruktør-teamet består af en broget skare af volleyspillere, - nogle har spillet på klubplan, andre har lært det på efterskolen og nogle fordi volley bare er en masse sjov! Der er med andre ord plads til alle – på alle niveauer. Vores vision er, at der både skal være plads til udvikling på et individuelt plan, men også til at man bare kan komme og have det sjovt.

I løbet af året vil der være forskellige fokuspunkter, som vil blive sammensat efter ønske fra spillere og instruktører.

Glæd dig til fredsif-årets store sportsevents JOLLYBALL & POLLEYBALL som afvikles i forbindelse med j-dag og påske. Det er en årlig tilbagevendende turnering, der bl.a. indebærer blodige kampe på tværs af nettet, vilde udklædninger og propfyldte tilskuerrækker! Nærmere info følger.

​​
Volleytræningen foregår hver tirsdag fra kl. 17-19 og torsdag fra 19-21

Vi ses ved nettet!

 

Find os på facebook: FredSIF Volleyball

  • Facebook - Black Circle
245194436_3078468425727162_3276762124551632481_n (1).jpg
Holdleder

Cecilie

Holdleder
Jeppe

bottom of page