Volleyball

”Vi hører god musik og hygger os med vennerne til volleyball”, sådan ville de fleste studerende måske beskrive en typisk træning..

En typisk volleytræning vil være opdelt i tre dele: Opvarmning (leg + opvarmning af slag), teknisk fokus og derefter spil.

 

 

Instruktør-teamet består af en broget skare af volleyspillere, - nogle har spillet på klubplan, andre har lært det på efterskolen og nogle fordi volley bare er en masse sjov! Der er med andre ord plads til alle – på alle niveauer. Vores vision er, at der både skal være plads til udvikling på et individuelt plan, men også til at man bare kan komme og have det sjovt.

I løbet af året vil der være forskellige fokuspunkter, som vil blive sammensat efter ønske fra spillere og instruktører.

Glæd dig til fredsif-årets store sportsevents JOLLYBALL & POLLEYBALL som afvikles i forbindelse med j-dag og påske. Det er en årlig tilbagevendende turnering, der bl.a. indebærer blodige kampe på tværs af nettet, vilde udklædninger og propfyldte tilskuerrækker! Nærmere info følger.

​​
Volleytræningen foregår hver tirsdag fra kl. 17-19 og torsdag fra 17-19

Vi ses ved nettet!

Find os på facebook: FredSIF Volleyball

Hilsen Mads, Kathrine og Søren

  • Facebook - Black Circle
Holdleder

Mads

Holdleder

Søren

Holdleder

Kathrine

KONTAKT
Adresse mm.
Nyelandsvej 27
Institut for skole og læring
2000 Frederiksberg
fredsiffoto@gmail.com
Åbningstider
Holdaktivitet - Kl. 15.00-22.00
Fitnesscenter - Åbent hele døgnet